Wijnen

Voor Italië liefhebbers hoort naast genieten van heerlijke Italiaanse gerechten ook het drinken van een goed glas Italiaanse wijn. Dat merkte ik al snel bij onze klanten die niet alleen geïnteresseerd waren in het lekkere eten maar ook in de unieke Italiaanse wijnen die ik daarbij serveerde.

Door mijn Italiaanse afkomst had ik al contacten met een aantal traditionele wijnmakers in Italië. Maar daarnaast heb ik samen met mijn zoon Joshua vele Italiaanse cantina’s in de verschillende streken bezocht om een selectie van de beste wijnen te maken.
Het importeren van Italiaanse wijnen is zo een steeds groter onderdeel van ons bedrijf geworden.

Bezoek onze website www.divinorosso.nl en u vindt daar dan ook authentieke, traditionele, Italiaanse wijnen die wij met zorg en passie voor u hebben geselecteerd. Het zijn niet commerciële wijnen die wij tegen een mooie prijs aanbieden.
Een logische maar ook aan te bevelen stap is het om wijn eerst te proeven voordat u tot standaard aankoop overgaat. Daarom stellen wij graag een proefpakket voor u samen.
Zo kunt u in alle rust uw keuze maken.

Heeft u uw keuze gemaakt of heeft u al eerder kennis gemaakt met onze wijnen, ga dan naar onze webshop om makkelijk te bestellen.

Wilt u leuke recepten uitproberen met daarbij passend een van onze wijnen? Bekijk dan onze video’s op YouTube die via onze site www.divinorosso.nl  bereikbaar zijn.