Over Ons

Buongiorno!

Mijn naam is Luca Albano en ben opgegroeid in het mooie Bolzano, een stad in het hart van de Dolomieten in Noord-Italië. Passione Culinaria is ontstaan vanuit mijn passie voor de Italiaanse keuken.

Voor Italianen is eten ontzettend belangrijk; het samen koken en uitgebreid gezellig tafelen schept een hechte band. Mijn passie voor koken heb ik dan ook van huis uit meegekregen. 

Mijn familie heeft mij op een traditionele Italiaanse manier leren koken en ik ben dan ook goed bekend met de verschillende specialiteiten uit meerdere regio's van Italië. 
Ik kook op een traditionele Italiaanse manier en dat betekent dat ik veel waarde hecht aan het gebruik van verse ingrediënten voor mijn zelfgemaakte gerechten.

Dankzij Passione Culinaria kunt u nu ook met de authentieke gerechten uit de Italiaanse keuken kennismaken, en misschien nog wel belangrijker, met de Italiaanse sfeer. 
U zult mijn passie voor koken proeven in al mijn gerechten!

Samen met mijn vrouw ben ik u graag van dienst en ik kom dan ook met veel plezier bij u voor een vrijblijvend gesprek zodat we een passende offerte kunnen uitbrengen.

Passione Culinaria; uw Italiaanse kok aan huis!

Graag tot ziens, Arrivederci!

Luca Albano