Vakantie tips

B&B La Villetta

Deze prachtige B&B  ligt op slechts 50 meter van de zee in Pula en wordt omgeven door een schaduwrijk bos.
Het biedt een tuin met barbecue faciliteiten.

De kamers van La Villetta, dat uitsluitend voor volwassen is, zijn eenvoudig ingericht met kleurrijke betegelde vloeren en kunstwerken aan de muren. Ze zijn alle voorzien van airconditioning, een televisie en gratis WiFi.
De badkamers worden gedeeld.

Er is gratis parkeergelegenheid bij La Villetta B & B, dat zich op slechts 10 minuten rijden van de stranden van Chia en Tuerredda bevindt.

wwww.bbpula.com


B&B Ai Quattro Ulivi

Een prachtige bed and breakfast in de regio Marche;

heuvellandschappen met prachtige olijf, wijn en fruitgaarden, velden van granen en zonnebloemen, rijk aan cultuur, prachtige authentieke steden, op 15 km van de Adriatische kust.
 
www.aiquattroulivi.it

Lavanda Blu

De naam Agriturismo Lavanda Blu’s is gekozen omdat de organisch gerunde familie boerderij naast olijfolie ook lavandel produceerd. Lavanda blu betekend blauwe lavendel.

Uw gastheer/vrouw, Hans, Elizabetta en haar dochter Francesca, verbouwen naast de olijfolie en lavendel: groenten, kruiden en diverse fruitsoorten. Samen met familie en vrienden hebben zij rondom de boerderij mooie tuinen en zitplaatsjes gecreëerd.

Wij nodigen dan ook iedereen uit die wil genieten van een heerlijke rustige vakantie in dit nog groene, vrij van massa toerisme gedeelte van Italië, waar je nog plaatsen kunt vinden waar de tijd heeft stilgestaan.

www.lavandablu.com